En meinannut ensi kirjoittaa tänne vuodatuksen blogiin ollenkaan, kun kotisivujenkin yhteydessä on blogi.

Tämä kuitenkin kivemman näköinen ja tänne voi rauhassa höpötellä vähän enemmänkin. Kun ei ole "virallisten" sivujen yhteydessä.

Sijoitusnarttuni Esteri ( Wau Princess of Pop ) ja Hupu ( Shida Shock Jock ) saivat 24.7.2010 neljä pentua. Joista tosin ainut naku narttu kuoli heti seuraavalla viikolla. Se olikin pienin pentueesta ja muutenkin jos sen syntymän yhteydessä totesin olevan ihme jos se jää henkiin. Sain meinaan aika kauan sitä elvytellä ennen kuin sain elonmerkkejä siihen. Lisäksi sen nenä ei ollut ihan normi. Sillä oli ilmeisesti lievä nenähalkio tai joku sen suuntainen. Ei siitä läpi mikään mennyt ei siis ollut reikää minnekään ( tutkittiin se niin monesti ) eli olisi ollut lähinnä kosmeettinen haitta jos olisi pysyväksi jäänyt.

Kovin olivat kaksi muutakin pieniä, mutta pienin tosiaan oli tuo naku. Naku uros oli syntyessään 89 g ( se naku narttu oli 79 g  ). Musta puuteri narttu oli sitten toisiksi pienin syntyessään eli 85 g ja on nyt elossa olevista edelleen se pienin. Ainoa "normaali"kokoinen oli ruskehtava puuteri narttu joka olikin sitten syntyessään 112 g eli ei iso sekään.

Tasaisesti on pennut painoa saaneet ja tyytyväisen oloista sakkia muutenkin. Esteri emo on todella tarkka pennuistaan ja oma koirani Pop eli Esterin emo suorastaan kärsiin, kun ei pääse edes vilkaisemaan vielä pentuja.

Tällä kertaa linkitän tylsästi kuvat, kun kerran aloitinkin näiden pentujen kohdalla vähän jälkijunassa tämän blogeilun: http://picasaweb.google.fi/lh/sredir?uname=kennelwau&target=ALBUM&id=5497526405035948305&authkey=Gv1sRgCPzD4-nytteI7wE&feat=email