Eilen sitten Sweetienkin koti selvisi ja tytöstä tulee Tamperelainen. No se ei ollut se painajaisen aihe vaan... Kun ystäväni kanssa keskustelimme eilen Sweetien tulevan perheen lähdettyä siitä, että kuinka kamalaa on sanoa ihmisille jotka ovat myös olleet halukkaita että ihastuneita pentuun että nyt pentu menee muualle. Samalla sitten keskustelimme aiheesta, jäljellä olevat nakupojat. Ystäväni ei ymmärtänyt miksi en ilmoita niitä missään "julkisesti". Yritin perustella, että vielä kerkeää + jos näin pienemmällä volyymilla löytäisi heillekin kodin kuten muillekin. Sillä tuo hyvän kodin etsintä ei ole aina niin helppoa.
Samaa syssyyn kun näitä jutuskelimme kesäisessä illassa kuulimme, että Popin täyssisar Soundi oli voittanut koko paletin Euroopanvoittajassa ( Onnittelut Marika !!! + omistajat).

Ystäväni sitten intoutui täysin, että hänen suosikkinsa pennuista eli prinssi on vielä vapaana ja se on tuolle koiralle läheistä sukua enkä edes mainosta moisen kultakimpaleen olemassa oloa. Vitsiä lensi aiheesta, mutta jäi myös näköjään muhimaan päähäni, sillä heräsin kahden aikoihin aivan hermostuneena. Sillä näin unta, että tämä ystäväni oli kehittänyt prinssin seisontakuvasta mainoksen vaatimattomasti Hesariin jossa hehkutetiin sen sukulaisuutta menestyneisiin Jazziin ja Soundiin ja että se etsiin näyttelykotia. Muistan kun olin suorastaan paniikissa kun Soundin kohdalla oli vielä Jazzin tittelirivit.

No onneksi heräsin. Eli juu olen näköjään alitajuisesti miettynyt asiaa ja juu en vielä lähde ilmoittelemaan pojista mitään ;D
Hiljaa hyvä tulee...

Melkein unohtui eräs tosi tärkeä asia eli Fifin korvat. Sweetien ja Elmerinkin korvat ovat jo "ilmavat" eli perässä tulevat kovaa vauhtia, mutta tän näköinen Fifi meidät vastaanotti tänään:
648054.jpg
Toivottavasti muillakin nousee korvat ilman teippejä ja näköjään ilman karvojenkin ajelua.