Eiliseen iltaan saakka Pop ja Disney olivat kumpikin omassa laatikossaan, mutta täysin eri puolilla samaa huonetta ilman näköyhteyttä. Päädyimme nyt kuitenkin pitämään ainakin viikonlopun ne eri huoneissaan, koska Pop ei osannut rauhoittua laisinkaan. Sen piti koko ajan ravata Disneyn pentujen laatikon reunaan tuijottamaan sen pentuja.Olisi ollut hoivaamassa niitäkin, jos Disneyn olisi vain antanut. Disneyn pennut ovat paljon äänekkäämpiä kuin Popin. Elmeri ja isompi tyttö juttelevat, jopa syödessään.Popin pennut eivät sitä tee, joten se on ihan ihmeissään moisesta. Kun yhden tunnin aja oli ravannut aina omalle kopalleen kun omat äänteli ja sitten taas Disneyn kopalle veimme Popin ja sen pennut tytön huoneeseen. Ne kun ovat paljon rauhallisempia ja Pop todella osaa varoa niitä. Se jopa sukeltaa/ryömii kun se menee koppaansa jos pennut eivät ole kasassa ja työntää kuonollaan pentuja tieltä pois. Minä vahdin nyt sitten Disneyn pentuja ja tyttö Popin.

Nyt Popkin on rauhoittunut. Eli taisi olla hyvä ratkaisu. Täytyy sitten vain viikolla kun tyttö koulussa vuorotella kummankin seurassa.

No meidän tapahtumat eivät tähän sitten loppuneetkaan eilen sillä juuri kun Pop oli siirretty pois Disneyn kanssa samasta huoneesta. Halusi Disney ulos ( ja varmaan vähän katsomaan mihin se Pop hävisi pentuineen ). No Disney meni tapansa mukaan puskan juuree / piiloon isommalle hädälle... No ilmeisesti puskassa oli lintukirppuja sillä kun Disney tuli sisälle se  sai reaktion. Näppylää pukkasi ja silmätkin turposi. Kutina oli kova. Näin kävi sille näihin aikoihin viime keväänäkin. Vähän aikaa mietin annanko kyytabletin, mutta sitten olisi pitänyt pennut siirtää Popille imetettäväksi vähäksi aikaa ja se ei niistä varmasti olisi sen jälkeen luopunut laisinkaan. Päätin sitten kokeillä jo ihmesalvaksi nimeämääni rescue creamia ja aloin voitelemaan sillä Disneytä. Suorastaan lotrasin rasvaa siihen ja kas... viisi minuuttia niin patit alkoi laskea. Viime vuonna en älynnyt tuota ja pateista jäi jäljet ihoon muutamaksi viikoksi, mutta nyt ei edes sitä. Uskomatonta. Silmät olivat turvoksissa edelleen ja pelkäsin edelleen että turpooko kurkku sisältä, mutta onneksi ei. Varovasti laitoin rasvaa silmien ympärillekin ja puolentunnin kuluttua Disney oli kuin ei mitään. Välillä illalla meinasi rapsututtaa varsinkin kun pennut imivät ( sillä mahan alus oli pahimman näköinen ), mutta rauhoittui kun rasvasin taas.Tuo rasva on kyllä todellakin ihmeainetta. Eli tämänkin "traama" päättyi hyvin. Ihanaa!