Pop tekikin avautumista koko päivän ja aloin vähän hermostumaan kun mitään ei tapahdu, että kauanko odottelen. Pop ei kutenkaan ollut tuskaisen oloinen joten uskaltauduin odottamaan ja onneksi sillä Pop kyllä sai sitten homman loppuun.

Syy viivästykseen oli täysiaikainen nakunarttu joka oli kuollut jo mahassa ja oli siis aivan jäykkä. Sen puskemiseen meni aikaa ja energiaa niin Popilla kuin minulla joka sitten avustin lopussa. Lopulta saimme sen yhdessä ulos ja kaikki loput sujuikin hienosti.

Viiden minuutin päästä kun kuollut pentu oli saatu ulos syntyi naku uros ja siitä kymmenen minuuttia niin pienempi naku tyttö. Tunti odoteltiin sitten viimeistä naku tyttöstä. Eli homma saatiin juuri ja juuri hanskaa viime vuorokauden puolella. Tosin valvoin vielä Popin kanssa, että näin että kaikki on hyvin ja sen suht voimakkaat jälkisupistukset loppuivat.

No kun Pop ja pennut saatiin nukkumaan alkoi Disney pyytämään ulos kun sen masu oli sekaisin liiasta jälkeisten syönnistä. No enpäs olisi halunnutkaan nukkua. Kummasti kyllä etäpäiväkin on sujunut hyvin ja mukavalla fiiliksellä kun on onnellinen.

Kyllä meidän tytöt hienoja pentuja ovat saaneet aikasiksi! No kai Marskillakin jossain vaiheessa jotain tekemistä oli. No ei kyllä ole epäilystäkään ketä näiden pentujen isä on kun ulkomuotoa katsoo.

Tässä linkki web-albumiin jossa jokaisesta pennusta yksi kuva. Kuvat otettu jokaisesta siis heti syntymän jälkeen:

http://picasaweb.google.fi/kennelwau/PennutKevT2007