Nyt olen pitänyt lomaa myös näistä kirjoituspuuhistakin, mutta nyt taas ryhdistäydyn ; )

Kesä ollut aivan ihana ja koirat nauttineet juosta saaressa mielinmäärin. Nyt sitten kotona kärsitään varsinkin pojat kun Pilillä on juoksut ja tuoksu on heistä suorastaan huumaava. No onneksi kohta varmasti taas rauhoittuu.

Pennuilla kaikkilla on mennyt hyvin.Tosin Aamu eli Queen taitaa tulla hetkeksi kotiin omistajan allergian takia, mutta eiköhän sekin paikkansa löydä.

Marshal tuli myös kesäloman aikana taas isäksi kun Pudervippans kennelissä syntyi Topsylle viisi pentua ( 2 x pp uros, 1 x pp narttu, 1 x naku uros ja 1 x naku narttu ).

Lisäksi kotiimme on tulossa Puolasta musta valkoinen puuterinarttu. Se saako tyttäreni pitää sen vai lähteekö sekin sijoitukseen jää nähtäväksi kun neiti on Suomessa. Eli tapahtumia on riittänyt kesällekin vaikka olen yrittänyt loma ajaksi rauhoittaa myös koiratouhuja.

No nyt sitten aletaan normaali elo ja elokuun lopulla aloitetaan syksyn näyttelytkin SKKY:n erkkarin merkeissä. Tosin en ilmoittanut sinne kuin Popin, Disney ja Marshalin. Rölli pääsee Marskin kanssa ensi koitokseen sitten viikonloppua myöhemmin Let's Go- näyttelyyn Hakunilaan.

Auringonottoa meidän harjakoirien tyyliin:

799788.jpg

 

799789.jpg