Disneyn pennut sitten ovat jo löytänee jalkansa ja sen mukaan niin leikkimisen riemun kuin itse väkerrettyjen pissojen ilon ; )

Meteli on välillä kova kun päästä pitää purra toista ja purtuhan aloittaa kostotoimet. Popin pennutkin ovat nousseet jaloilleen, mutta eivät liiku vielä niin ahkerasti kuin päivää vanhemmat Tiny Toonsit. No viikon loppuun mennessä varmasti alkavat nekin riekkumisen.

Poistin boxista etulaidan kokonaan ja laitoin pentuaitauksen ympärille niin on pennuille sitten tilaa riekkua. Pysyvät kyllä mieluiten pehmeiden filttien päällä edelleen (osa aitauksesta vuorattu sanomalehdillä).

Disneyn pennut myös ovat huomanneet, että kun oma äiti huitelee enemmän jo toisten koirien kanssa kuin Pop, että Popiltakin tulee maitoa. Elmeri ja Fifi on jo muutaman kerran hetken piipattuaan äitiä tyynesti kävelleen boxin toiseen osaan Popin tisuille. Ensimmäisen kerran kun Elmeri teki sen oli Pop vähän hämmästyneen näköinen ja haisteli sitä ihmeissään. Heitti kuonolla selälleenkin, mutta haistelun jälkeen laski sen syömään. Syömisen jälkeen matkalaiset suuntaavat takaisin omalle puolelle. Helppoa kun osaa käyttää aivojaan ; ))