ja toi riiviöitä tilalle. Eli pennut on pentuja. Ne oli pakko siirtää takkahuoneesta olohuoneeseen pentuaitauksen taakse, sillä ne tahtoo SEURAA. Emot kun haluavat jo viettää aikaa toisten koirien ja ihmistenkin kanssa. Pennut alkoivat pitämään meteliä aika ajoin ja ajattelin kokeilla auttaako olohuoneeseen muutto. Auttoihan se. Nyt ovat välillä aitauksessa ja kun ihmiseet läsnä on aitaus auki ja pennut muun joukon mukana.

Rölli rakastaa sillä sillä on monta kaveria. Tosin Queen on erityisen ihastunut siihen ja jahtaa sitä välillä sellaisella antaumuksella, että taitaa Rölli välillä olla ihan hätää kärsimässä. Elmeri on pentueen "ADHD" joka riekkuu pisinpään. Disney on huomannut sen ja leikkittää sitä kun kaikki muut väsyvät. Ihana mamma.

Ihana nähdä kun pennut eivät säiky ja toiset menevät suorastaan päättömästi kohti uutta ja hitaammatkin hetken ilman säikähdystä tai edes hännän laskua jatkavat hetken katsottuaan lähtevät kohti uutta. Kiinteä ruokakin alkaa tippua jopa ilman sauvasekottimen käyttöä ( tosin liotettuna ihan pehmeiksi). Hampaitakin on puhjennut lähes jokaiselle ja ikenet pullistelevat kovasti lopuista.

Pentuaitauksen sisällä oleva pissa paperit saavat olla rauhassa, mutta minulla on aina yhdessä kohtaa niille ulkopuolellakin paperi ja se paperi saa kyytiä. Paperi löytyy milloin mistäkin.

Niitä voisi vain seurata ja naureskella itsekseen.