Meillä elämä on asettunut uomiinsa ja emät hoitavat edelleen hyvin pentujaan. Pop on edelleen tytön huoneessa, vaikka sen täytyy edelleen säännöllisesti päästä kurkaamaan myös Disneyn pennut. On jo oppinut ihailemaan niitä kauempaa jos Disney on läsnä, mutta jos ei ole läsnä on pakko vähän käydä pissattamassa niitä.

Emot malttavat jo käydä vähän ulkona ja muuallakin. Disney paremmin kuin Pop. Pennut kasvavat tasaiseen tahtiin ja Popinkin pennut ovat alkaneet liikkumaan enemmän. Eivät ne vieläkään ole niin vilkkaita eikä onneksi niin äänekkäitä kuin Disneyn. Sillä muuten eivät voisi olla tytön huoneessa ( tyttö ei saisi nukuttua eikä jaksaisi olla koulussa). Disneyn pennut ovat oikeita kiljukauloja, niin hyvässä olossa kuin, jos joku ottaa päähän. Niinden äänivalikoimakin on huvittavan laaja. Niistä lähtee marsun kuikutusäänen tapaisesta äänestä kehräämistä muistuttavaan ääneen. Niin ja osaa ne ihan kiljuakin.

Vaikka täällä käy tällä hetkellä varmasti lukemassa eniten harjakoiraihmisiä on pakko laittaa kuitenkin linkki myös meidän Ricon kuviin. Rico vajaa 4kk: http://picasaweb.google.com/kennelwau/Rico

575277.jpg
Wau Prince Charming