Tänään sitten Topsy lähti kotiin. Nyt pidetään Topsylle peukkuja, että siemenet itää. Täytyy kyllä sanoa, että siinä oli koira joka olisi voinut aivan hyvin jäädä meille ; )

Taidan odottaa Helin kanssa yhtä jännityksellä mitä sieltä tulee.

Tänään kävi mukava nuoripari katsomassa Putte-possuakin, saa nähdä oliko siinä sen tulevat huolehtijat. Kun Popin tyttöjen tulevat omistajat vielä tulevat katsomaan jossain vaiheessa tyttöjään, niin sitten nyt tiedetyt kodit ovat omansa nähneet. Fifin tuleva emäntähän kävi jo viikolla.

Vieläkään en ajatellut jäljellä olevista ilmoitella missään muualla kuin näissä omissa mediossa, sillä edelleen olen sitä mieltä että ovat sitten vaikka vähän kauemmin kotona. Juuri se oikea kotipitää löytyä. Varsinkin kun ainakin Sweetien ja Elmerin haluan sijoitukseen. Tosin tuo Popin poikakin on niin "makee", että saa nähdä raaskinko luopua. No kun se oikea tulee vastaan niin kyllä sen sitten tietää.

Toista poikaa kyseltiin kyllä Ruotsiinkin, mutta en tiedä raaskinko vielä niin pitkälle näistä antaa. Tiedän olen väärällä "alalla" ; )) No onneksi leipätyö onkin jotain ihan muuta.

Huomaa noista meidän tytöistäkin ( Pop & Disney ), että nyt pennut alkavat olla oikean ikäisiä katsottavaksi. Sillä kumpikin on käyttäytynyt todella nätisti kun katsojia on ollut. Enään ei Disneykään murraa eikä Pop työnnä kuonolla käsiä pois pennuista. Marshalkin on joka kerta käynyt pyörähtämässä pentuaitauksessa kuin esitelläkseen myös aikaan saannoksiaan. On mulla ihanat koirat!