Suurin osa pennuista ovat jo omissa kodeissaan. Rommitotista tuli Oliver , Riimukivestä Myrna ja ne molemmat asuvat Helsingissä. Molemmat myös ovat kiinanharjakoirakasvattajien omistuksessa. Rakkauspakkus muutti Porvooseen aktiviisen harjakoiraharrastajan kotiin ja sitäkin tulee näkemään varmasti paljon. Se piti kutsumanimen jolla sitä kutsuttiin jo täällä. Eli se on Nuusku ( alkuun sitä kutsuttiin Nuuskamuikkuseksi, mutta pian se lyhentyi Nuuskikseksi tai Nuuskuksi ).

Kotona on vielä Raikulipoika, Rokkikukko ja Rallikuski.

Raikulipojan kutsumanimi on Luka ja se tulee muuttamaan ensi viikolla Outokumpuun:
1971008.jpg

Rokkikukko ja Raikulipoika ovat ainakin vielä tällä hetkellä pentueen pienimmät pojat. Nyt kotona olevista pojista näkee niin hyvin niiden luonteet. Kaikki ovat arjessa iloisia, leikkiviä ja riehakkaita. Ihmisistä pitäviä vekkuleita.
Kun tulee uusi tilanne ryntää Rallikuski ensimmäisenä sähläämään paikalle. Rokkikukko tulee myös heti mutta saattaa pitää hieman välimatkaa ja katsoa miten Rallikuskin käy. Luka taas odottaa paikallaan ja antaa veljien ensin katsoa tilanne ja kun kaikki näyttää olevan ok. Lähtee Luka vasta liikenteeseen.

Rokkikukko viihtyy todella paljon mieheni seurassa. Heille on muodostunut tapa katsoa iltaisin yhdessä telkkaria. Toivottavasti Rokkikukkokin löytäisin pian sen oman kotinsa ja pääsisi katsomaan tv:tä sitten sen ihan oman ihmisensä kanssa.
1971027.jpg
Kuten näette Rokkikukolla on todella kiva rakenne ja mikä etuosa.

Viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisempänä sitten Rallikuski, Räikkönen alias Räkä...
Se on täysin vienyt minun sydämmeni vaikka se onkin isoin porukasta. Toivottavsti ei kasva liian isoksi. Sen kanssa olen päättänyt, että jos pääkaupunkiseudulta löytyy sille minun kanssa "yhteensopiva" sijoitus-tai osaomistuskoti voi se silloin muuttaa uuteen kotiin. Jos tälläistä ei löydy se jää kotiin kasvamaan.
Siitä on nyt useampi kuva, kun elohiirestä tuli parempia kuvia testikuvissa kun trimmaus oli vielä kesken kuin sitten kuin oltiin siistejä:
1971025.jpg

1971023.jpg

1971017.jpg