Nyt voi hyvällä omalla tunnolla sanoa, että tytöt voi paksusti. Pop oireilee kaikkine mahdollisine oireineen ja Disney paisuu kuin pullataikina. Molemmat tytöt ovat todella ahneita.Koirat jotka ennen eivät edes ole kerjänneet varastavat lautaselta, kädestä ja vaikka mistä. Minkälaista esimerkkiä lie pennuilleen näyttävät ; )

Pop on lisäksi todella hellyyden kipeä. Sen emolta peritty minä, minä-geeni on suorastaan aktivoitunut ja oikeasti sitä saisi olla rapsuttamassa ja huomioimassa tauotta.

Tässä kummastakin tytöstä jonkilainen masukuva. Kumpikin siis vajaan kolmen viikon karvassa ja vuorokausia siis n. 39 kuvan otto hetkellä. Eli matkaa maaliin vielä riittää.

522645.jpg
Disney ja Disneyn maha

522652.jpg
Popin maha kahteen kertaan kun parempi kuva ylivalottui

522651.jpg

Tuleva isipappa sitten vain nauttii olostaan:
522661.jpg

522656.jpg
No ei, ihana nähdä sen leikkivän.Vielä syksyllä Marshal ei ymmärtänyt lelujen päälle mitään.Tuo ylemmässä kuvassa oleva lammas on sille niin rakas, että siihen eivät muut koirat saa edes koskea. Alakuvan mummon huovuttamaa mustekalaa sentäs saa koskea muutkin.

Niin ja osaa se tuleva mammakin ottaa lokoisasti ( itse asiassa Popista oli vaikeuksia saada seisontakuvia kun se vaan pötkötti ):
522660.jpg

Pippey hippiäinen ( voiko tuon kokoisella vatsalla varustettua koiraa sanoa enään hippiäiseksi ? ) hyppii ja loikkii vanhaan malliin. Tässä terkkuja kaikille esim. pöydältä:
522657.jpg

Hassua kun Disneyllä kasvaa tuuhein partakarvoitus ( no Röllillä voi olla sama aste ), vaikka muuten se on nakuin meidän koirista:
522659.jpg