Tänä viikonloppuna onkin meillä käynyt joka päivä joku katsomassa pentusia. Mikäs on ollut pentuja esitellessä kun ilmatkin olleet niin mahtavat, että pennutkin on voinut nostaa pihalle ihailtavaksi.

Pennut ovat tällä hetkellä 800g -hieman yli kilon painoisia. Kiinteä ruoka on alkanut maistumaan ihan syömismielessäkin. Viime viikolla lähinnä maisteltiin. Vielä tosin emät imettävät pentuja täysin, mutta se kuka imettää ketä on vähän vaihtelevaa.

Tänä viikonloppuna myös on trimmattu lähes kaikki ensimmäistä kertaa. Ainoastaan Elmerin naama on ajelematta ( rungossa nyt ei hirvittävästi ajeltavaa ole) ja Sweetie jolla sama tilanne. Sweetie saa kyllä olla ainakin ensi viikonlopuun luonnotilaisena koska sitä tullaan vielä silloinkin katsomaan. Vaikeaa on kyllä katsoa kuka on se oikea kenellekin. No Elmeri ja Prinssihän vielä etsivät omaa kotiaan ja todella Sweetienkin kohtalo on vielä vähän auki.

Seisotuskuviakin olisi tarkoitus yrittää pennuista, mutta vielä ei ole kuin prinsistä joten kuten onnistunut otos. Laitan tännekin kun saan jokaisesti inhimillisen otoksen. Tosin tässä on vähän paineita kun mies ja lapset lähtevät tiistai aamuna lappiin joten kuvat on onnistuttava tänää tai huomenna. Tai odottavat viikon.

Trimmaukset eivät ole vielä mitenkään nuoltuja vaan tarkoitus on todellakin vain totuttaa pennut ajeluihin, niin sujuu sitten hyvin tulevissa kodeissa.

Tässä siis se edes jotenkin onnistunut prinssiotos:

633242.jpg

Wau Prince Charming