tänään koitti se odotettu ja jännitetty päivä. Varattuna oli ultra Espoon Eläinsairaalaan Anders Erikssonille. Kiitos Vauhtinakin Tuulalle, että älysimme tänne hakeutua, sillä olimme kyllä osaavissa käsissä ja tarkkojen laitteiden alla.

Ai, haluaisitteko tietää saldonkin ; D

No ensin selälleen joutui Disney. Pitkään Anders pentuja katseli. Viisi niitä siellä näkyi, mutta kertoi että yhdellä ei näkynyt virtausta suonissa eikä sydän sykkinyt. Muut neljä olivat hienossa kunnossa. Eli odotamme neljää elävää pentua ja varaudumme yhden kuolleen tulemiseen ( jollei nyt imeydy tällä välin. Anders kyllä epäili, että on sen verran jo luuta kropassa pennulla että ei enään imeydy ).

Popilla löytyi myös pentuja. Niitä näkyi neljä reipasta pentusta köllimässä Popin masun kätköissä. Pop vain ei ensin meinannut oikein ymmärtää sitä, että miksi ihmeessä selällänsä olisi pitänyt maata kun ihmisten naamojakin olisi voinut pestä. No onneksi sekin rauhoittui ja pääsimme ihailemaan sen pentusia näytöltä.

Siis tänään aukeaa pienet Pop-shampanjapullot pentujen kunniaksi ( kuten aina meillä tehdään kun on koira aiheista iloittavaa ).

JIPPII MEILLE TULEE SIIS VAPPUVAUVOJA!

494457.jpg

 Kiitos, kiitos kaikille ei näytä menneen työ hukkaan, vaikka koville se otti. Joten nyt voimme juhlia näin ranskalaisittain itäneitä siemeniä ( jotain nuo vaimot yrittävät sanoa, että isoin työ on vielä edessä, mutta pah kyllä tässä on jo töitä tehty ). Skool!